Adina Necula

Despre RFB la PFW in presa

Posted on: 13 octombrie 2009

Dupa cum va spuneam saptamana trecuta, odata ajunse la Paris, Octavian Coifan a fost „ghidul” nostru insotindu-ne la prezentari, aratandu-ne cateva obiective importante ale orasului etc. Pe scurt am fost impreuna peste tot si pe aceasta cale tin sa ii multumesc sincer pentru tot sprijinul acordat de-a lungul acestor zile si nu numai. Octavian este un om pe care te poti baza oricand si in preajma caruia gasesti 1001 de subiecte de conversatie… parol.

fotografie122El a fost si primul care a scris despre prezenta RFB la Paris Fashion Week, aici:

La inceput a fost o discutie pe twitter acum cateva luni in care a aparut o idee considerata vis si utopie. Cum ar fi daca RFB ar veni la Paris sau daca urmatoarea intalnire fashion s-ar tine in orasul de pe malurile Senei? Nu cred in idei imposibile pentru ca asa cum spunea Napoleon, fiecare soldat poarta cu el bastonul de maresal. Evenimentul s-a produs mult mai repede intr-o tara in care sistemul pilelor din Bastilia modei devenise o depresie cu care pornesti la drum.
Azi dimineata m-am intalnit cu Adina Necula si cu Roxana Radu venite special la Paris in cadrul saptamanei modei. O zi cu soare, cu speranta si cu multa culoare (fuchsia) in universul all grey-black al modei pariziene. Am vizionat foarte mult, am discutat, am schimbat contacte in universul stratificat al modei franceze, fetele au facut o cantitate halucinanta de poze iar acum e putina relaxare inainte de un show intr-o hala industriala la capatul orasului unde defilase recent si Lanvin. Povestea continua pe RFB cu multe poze imediat ce tehnica va conecta cele doua universuri ale modei.
Maine zi, RFB prin Adina si Roxana vor prezenta in exclusivitate pe internet colectia Ingrid Vlasov de la Paris cu tema pe care am anuntat-o deja – Un român la Paris.
De data asta sunt mai multi romani la Paris pentru ca intr-adevar moda nu este o fortareata impenetrabila iar acest univers nu mai este rezervat strict redactorilor de moda pentru care prezenta la saptamana modei pariziene avea ecourile unei realizari de cariera.

article_14639Apoi ieri am gasit si articolul pe care Liana Martin a avut amabilitatea sa il posteze pe Fashion&Beauty.ro. Multumesc mult Liana:

Doua romance la Paris, plecate pline de entuziasm din lumea virtuala si ajunse direct in lumea reala … cu o aterizare fortata. Primite la show-ul singurului designer roman din cadrul acestei editii a Paris Fashion Week, dar fara mapa de presa pentru ca, nu-i asa, sunt doar niste fete pe care designerul nu le baga in seama si nici nu merita sa le acorde un interviu. Ce daca sunt din Romania, ce daca mai si scriu despre prezentare… Nimic nou in stilul nostru romanesc.

Tot pur romanesc, presa mondena confunda, ca la Ploiesti, cea mai importanta Saptamana a Modei din lume – Paris Fashion Week – cu un festival, poate unul de Ciorogarla. Si inca alte aberatii (prezentate in detaliu   pe octaviancoifan.blogspot.com ) care tin de modul in care este privita moda la noi in Romania de catre o presa mondena total paralela cu pretentiile domeniului.

Cat priveste atitudinea designerului fata de presa de specialitate, fata de conationali … nimic nu ma mai mira. Totul face parte din planul nostru genial de a fi „the land of nobody„, cum spunea un comentariu pe blog.

Multumiri tuturor celor care ne-au sustinut si bineinteles sponsorului nostru principal, Mercedes-Benz GLK.

Lasă un comentariu

Urmareste-ma la Beyond Beauty Paris

Introdu adresa ta de e-mail pentru a te abona la blogul meu si vei primi update-uri zilnice cu tot ceea ce scriu direct pe mail.

Alătură-te celorlalți 53 de abonați.
Castigator roblogfest 2010

  • Niciunul
  • vio: gadgetul asta este senzational, sincer va spun este un "must have", eu personal am testat si ipad-ul unui prieten care si l-a luat in vara din state .
  • Ema: Am avut si eu ocazia sa incerc aceste produse si, in ciuda faptului ca folosesc zilnic numai produse profesionale, am recunoscut calitatea Phyto carei
  • adinanecula: Galaxy Tab-ul era intr-adevar cat se poate de "amprentat" asa cum bine spui, insa are o scuza: numerosii invitati prezenti la lansare nu s-au putut ab

Urmareste-ma la PFW

Follow me on Twitter

Follow me on Facebook

Cu spor si drag

sustin blogosfera feminina

Blog Stats

  • 421.671 hits
octombrie 2009
L M M J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031